Hiontapalvelua Ylöjärvellä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hiontayksikkö tarjoaa laadukasta ja yksilöllistä hiontapalvelua usean vuosikymmenen kokemuksella. Palvelemme Ylöjärveltä käsin asiakkaita etenkin Pirkanmaan alueelta – tervetuloa kauempaakin! Asiakaskuntaamme kuuluu niin eri toimialojen yrityksiä kuin yksityisiä kotitalouksiakin niiden vaihtelevine tarpeineen. Monipuolisella kalustollamme teemme sekä yksittäiset kappaleet että isommatkin tuotantosarjat nopeasti.

Laadukkaat hiontatyöt

Painotamme hiontapalveluissa ennen kaikkea laatua ja hyvää palvelua. Tuotteemme täyttävät nykyaikaisten yritysten sekä erilaisten kuluttajien vaatimukset. Ammattitaitoisen henkilökuntamme ja kattavan konekantamme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yksiköllistä palvelua. Valmistamme tuotteita joustavasti yksittäiskappaleina, pieninä sarjoina ja suurina erinä. 

 

Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi, niin annamme sinulle tarjouksen toivomastasi työstä! 

Hionnan ja koneistuksen palvelut

Saat meiltä:

6

  • pyöröhionnat

  • reikähionnat

  • tasohionnat

  • terien valmistuksen

  • työkalujen valmistuksen ja hionnat

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Ota yhteyttä kokeneeseen henkilökuntaamme!

Katso yhteystiedot tästä

Teemme vaativatkin hiontatyöt ammattitaidolla

Ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme onnistuvat vaativatkin hiontatyöt hammaspyörille, holkeille, akseleille ja tasopinnoille. Erikoisalaamme on tarkkuushionta.

 

Korkealaatuisella hionnalla saat metallista ja sen ominaisuuksista enemmän irti. Käsittelyn jälkeen metalli kestää paremmin rasitusta ja näyttää paremmalta.

 

Kun tarvitset laadukasta metalliosien hiontapalvelua, käänny puolemme! Voit pyytää tarjouksen puhelimitse, sähköpostitse tai vaikka yhteydenottolomakkeella.

Yhteystiedot

Tutustu myös teroituspalveluihimme

Teroitamme erilaiset terät sekä yrityksille että yksityisille kotitalouksille. Voit myös tilata meiltä yksilölliset terät joko yksittäiskappaleina tai isompina sarjoina. Palvelumme joustaa aina tarpeidesi mukaan. Myös kuljetukset onnistuvat!

 

Lisäksi toimimme Malmin Terän virallisena jälleenmyyjänä Suomessa. Konepajaltamme löytyy siis kattava valikoima valmiita teriä monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Lue lisää

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha